half of my heart

slutar jobbet om tre dagar, åker om fjorton. hur är det tänkt att jag ska klara av det här? en del av mig önskar att Danne aldrig släpper taget om mig på Arlanda utan tar med mig hem igen och aldrig låter mig hitta på något sånt här någonsin igen. den andra delen av mig önskar att jag redan var framme. jag antar att det är såhär det känns att ha huvudet på ett ställe och hjärtat på ett annat. hade klonat mig om jag kunde


varje tillfälle har en hållbarhetstid

nu är det bestämt. från och med den 10 April blir Lantana, Florida mitt hem i tre månader framöver. jag ska korsa atlanten för att vara au-pair åt världens kanske sötaste pojke, Niilo. det ska bli så sjukt spännande! jag kan inte greppa att jag kommer vara i USA om lite mer än två veckor, det känns helt overkligt. något annat som känns helt overkligt är hur mycket jag har att fixa på så lite tid. jag har en kaluffs att trimma, ett vaccin att fixa, en väska att packa, en tvätt att tvätta, vänner att rasta och en pojkvän att pussa.


stanna hos mig

vinst mot Farsta igår med 5-0, så jävla bra! speciellt som det gått så pinsamt dåligt dom två senaste matcherna. jag bidrog med två mål och kanske världens bästa ass haha. visste inte ens att det blev mål för jag låg på andra sidan sargen och grina, men vad gör man inte för laget!^^ blev dessutom matchens lirare så jag är mer än nöjd. weeeo!

och nu är Danne hemma igen. alldeles solbränd och go, mums.

put your middle finger up

igårkväll firade vi Jenny som fyllde 21 barre i tisdags. det var fruktansvärt kul! roligt att träffa alla mina fjudies igen. var sjukt otagg tidigare på kvällen men det ordnade till sig hehe. satt och prata massa framtid med Måns och Roberto, dansa som en tok med Jossan till våra tagglåtar från Thailand och snacka en massa allmän skit med mina bruds. sjukt värd kväll! förutom krogen som är överskattad. jag har så jävla underbara vänner!

match mot Farsta ikväll i Sjöstadshallen! jag är sjukt taggad. förfan nu kör vi Bajen!!! inte en chans på jorden att jag tänker förlora. efter matchen blir det att hasta sig till Skavsta för att hämta hem min pojkvän. jag längtar som en tok! waa waa wee waa


så nära men ändå så långt borta

jag saknar Danne. han åkte till Barcelona igår och kommer inte hem först på söndag. känns mest skitjobbigt. jag har tre väldigt långa dagar framför mig och söndag kommer vara rent ut sagt outhärdlig! måste vänta enda till halv elva på kvällen innan jag kan hämta honom från Skavsta. sen ska vi inte ens nämna hur avundsjuk jag är! jag är så jävla ressugen att jag skulle kunna spricka! men om allt går som det ska och jag inte flyr landet den 7 April för staterna så blir det att åka till Skottland i Maj med min älskade skrutt Jos för att hälsa på våran vän Toby och sen åka till värmen med min kärlek för en sol och bad-semester. åh, livet är för kort och tiden räcker inte till för allt jag vill göra!


love

åh jag är så jävla peppad! Roberto har kommit hem efter att ha varit på Nya Zeeland och levt livet i tre månader så ikväll är det chillkrök hemma hos honom som gäller. jag, Danne och Jossan ska dit efter att hon har slutat jobbet klockan sex. äta lite kolgrill, prata lite, dricka lite, skratta lite. det kommer bli så jävla grymt! fan vad jag längtar


Bulgarien sommaren 2009


Skrik och panik

Fick just sån sjuk panik eller ångest eller något blandat eller något helt annat.. Kan inte sätta ord på det faktiskt. Jag vet inte vad jag ska göra med livet. Behöver en plan. Det känns verkligen som att jag inte är klar med världen än men tänk om jag aldrig blir det. Borde ha börjat plugga direkt så man inte visste bättre, men å andra sidan hur kul hade det varit? Och man behöver ju inte ha bråttom, eller? Det känns ju som att jag borde följa magkänslan men ändå känns det så himla fel. Vet inte varför. Behöver ta mig en riktig funderare. Plugga eller vänta? Dra eller inte? Fan att allt ska vara så svårt när det egentligen är så sjukt lätt! Innerst inne vet jag ju vad jag vill.. Ovärt att göra ett problem av något som inte är ett problem på riktigt..

Jaja.. Slutgnällt för idag med mina ilandsproblem.
Ta mig hit tack.

vårkänslor

har bajsat fem gånger idag. innan lunch! måste vara rekord av något slag

snart är det dags för träning. pepp! dock ska vi träna ute på Värmdö för att några jävlar ska komma och byta ut alla lampor i Sjöstadshallen där vi i vanliga fall brukar träna och det är mindre kul. kommer vara hemma runt halv tolv-tolv sliten och trött som en jude. men vad gör väl det? fredag imorgon! weeeeo. ska på bio med min lillasyster och se This means war och sen ska jag nog hem till Danne och pussas lite. eller mycket!

jag vill ha sommar och va brun!

RSS 2.0