wild ones

Danne och jag försov oss imorse. vetefan hur vi lyckades med det egentligen när vi var vakna kvart över fem och skulle gå upp. istället flyger vi båda upp ur sängen kvart i sex och kastar på oss kläderna och springer runt som yra hönor. s t re ss ig t värre! och eftersom att Calle skulle åka med oss försov han sig också haha. dagens prestation. för övrigt drömde jag att jag var gravid men tillskillnad från tidigare gånger vaknade jag inte alldeles kallsvettig och med panik. vad faan ska det betyda? att jag är redo att bli mamma? DANNEEEEEEEEEE KOM HIT! he-he skoja.

vi var på Sju rum och kök igår och tog oss ett glas med mina söta vänner Jossan och Frida, sen var ju Rickard med också. mouahaha. där får du för att du kallar mig zigenare! hoppas den sved. jaja. alla drack cider/vin/öl förutom lilla jag som drack coca-cola för att jag skulle köra bil, score! haha ååh, mina vänner har inte många rätt men fan vad roliga dom är. skrattar oavbrutet när jag är med dom!

och imorgon blir det att åka till Säfsen med Danne och Calle för lite skidåk. och om JOSSAN DEN JÄVLA MOGGISEN bara kunde svara så jag vet om hon ska med eller inte.

tack på förhand


Kommentarer

KOMMENTARER!

Namn?
Kom ihåg mig?

E-mail? (publiceras ej)

Blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0