born to be alive

för en vecka sen var jag med om min första nära döden-upplevelse i trafiken. höll på att krocka med en långtradare på motorvägen som tappade fyra däck precis när jag var på väg att köra om. jag behövde tvärnita när lastbilen började girade in i min fil och sen akta mig för däcken som flög åt alla håll och kanter. kan säga er att då kände jag mig varken särskilt stor eller stark. hjärtat rusade i vad som kändes som 240 km/h och tårarna rann. så en dag som denna när allt känns skit uppskattar jag ändå livet, jag hade kunna vara död för en vecka sen liksom. allt handlar om perspektiv


dagens sanningar

jag vill tatuera mig
jag har en oidentifierbar ångest
jag tycker chokladpudding är bland det godaste som finns
jag vill tillbaka till Thailand
jag önskar att jag hade obegränsat med tid
jag saknar Jossan så det gör ont i hjärtat


Drömde att vi var i Thailand i nattBehöver jag säga något mer?

happy girl

enda sedan reklamen för Lejonkungen 3D började gå på tv har jag längtat efter att få se gamla hederliga Lejonkungen. så igår när vi var hemma hos Dannes pappa rotade jag igenom alla VHS-filmer och gissa om jag inte hitta Lejonkungen? johodå! och tur för mig har Danne en VHS så kvällen spenderades med att titta på lilla Simba och alla dom andra. värsta nostalgi-trippen kan jag lova er! tecknad film och inte någon animerad skit. hur mysigt som helst! Lejonkungen är dessutom helt klart den bästa Disney-filmen.

fyra finnar och en fylla

hade nog världens mysigaste kväll igår! Danne hämta mig från station och sen åkte vi och handla mat inför middagen som vi laga tillsammans. blev tvårätters och ett glas vin till! så sjukt jävla gott. min pojke är grym på att laga mat, jag är grym på att äta. det är en bra deal för jag tackar aldrig nej till mat! så titta vi på film och bara låg i soffan och hade det bra. sen somnade vi båda gott innan klockan elva haha

mammas tokkusin Pia och hennes fästman Jani är på besök och jag har suttit med vid matbordet i tre timmar nu och rent ut sagt bara skrattat. fyra finnar och en flaska rom gör det kul! det bästa är att de sitter och avslöjar en massa dumma saker om varandra som de gjorde när de var yngre. mina föräldrar var ligister! inte så konstigt att jag är som jag är. he-he. alla som tycker jag är knasig och lite skev ska skatta sig lyckliga, jag hade kunna vara tusen gånger värre haha! åh, det är helt underbart. ni skulle vara här! ^^


lite vardagssnack

jag har slagit nytt rekord på Fruit Slice nanananana.
569 poäng på time. försök slå det om ni kan!

var och bada i förrgår med Danne, Calle och Dannes lillebror Lukas. det var kalaskul! killarna stajlade och gjorde volter åt alla håll och kanter från trampolinen, själv gjorde jag bomben! inte alla som klarar det.

ikväll blir det mys med min pojk. vi ska titta på film och äta massa gott! helt perfekt.


det är just för att jag vet hur du har varit innan och hur himla mycket bättre du själv vill vara sen du träffa mig som har fått mig att falla så jävla hårt. det är bara att ta sättet vi träffades på som ett exempel, du var stupfull och egentligen bara någon kille jag träffa på krogen. trots det kämpade jag i en vecka bara för att få tag på ditt nummer. du sa att du inte förstod hur jag vågade träffa dig igen efter att bara ha träffat dig den gången. ärligt talat vet jag inte hur jag skulle ha kunnat låta bli. hur ofattbart du än tycker att det är att du är det snyggaste jag sett, är det precis lika ofattbart för mig att du inte tycker det. du skulle se dig själv genom mina ögon. jag tror inte du förstår hur fantastisk du är. allt från knölen du har på ditt ena öra och lockarna du har i nacken som du hatar men som jag älskar att dra i till den där punkten precis vid ditt nyckelben som är alldeles perfekt att pussa på. att du sen inte alls är så som jag först förväntade mig att du skulle vara gör mig lika stum som dum varje gång. det var som när du sa till mig att du inte längre behövde leta efter tjejen som du skulle kunna sitta hemma i soffan med en hel helg utan att känna att du missat något när dina vänner är ute på krogen.du är det finaste jag har.

we make our own fairytales


wild ones

Danne och jag försov oss imorse. vetefan hur vi lyckades med det egentligen när vi var vakna kvart över fem och skulle gå upp. istället flyger vi båda upp ur sängen kvart i sex och kastar på oss kläderna och springer runt som yra hönor. s t re ss ig t värre! och eftersom att Calle skulle åka med oss försov han sig också haha. dagens prestation. för övrigt drömde jag att jag var gravid men tillskillnad från tidigare gånger vaknade jag inte alldeles kallsvettig och med panik. vad faan ska det betyda? att jag är redo att bli mamma? DANNEEEEEEEEEE KOM HIT! he-he skoja.

vi var på Sju rum och kök igår och tog oss ett glas med mina söta vänner Jossan och Frida, sen var ju Rickard med också. mouahaha. där får du för att du kallar mig zigenare! hoppas den sved. jaja. alla drack cider/vin/öl förutom lilla jag som drack coca-cola för att jag skulle köra bil, score! haha ååh, mina vänner har inte många rätt men fan vad roliga dom är. skrattar oavbrutet när jag är med dom!

och imorgon blir det att åka till Säfsen med Danne och Calle för lite skidåk. och om JOSSAN DEN JÄVLA MOGGISEN bara kunde svara så jag vet om hon ska med eller inte.

tack på förhand


the best part of me is you

jag är så jävla lycklig. tio nätter i rad har jag somnat i armarna på världens finaste pojke och tio mornar i rad har jag vaknat med världens största leende på läpparna. bättre start på dagen går det nog inte att få! att vi åker hemifrån tjugo över fem på morgonen och att jag är på jobbet klockan sju trött som en jävla gnu spelar ingen roll. det är värt det, alla gånger. att vara nykär kan vara den allra bästa känslan!

och idag blir det ceasarsallad på O’learys till lunch med underbaraste Frida som klarade sin uppkörning igår! så sjukt bra. och imorgon slutar jag klockan tolv för att det är 'dag innan röd dag' eller något sådant. och så ledig på fredag. jag klagar inte. glädjetjut!

The Pusher - Blow me and runbittersweet

nyårsafton var fantastisk! om än väldigt onykter. jag har en del väldigt suddiga minnen och en del helt borttappade minnen från kvällen eh eh. men all alkohol i världen kan inte få mig att glömma bort tolvslaget. kyssen. känslan. det var ren magi om något

2011 var händelserikt. jag har gjort flera saker som jag bara drömt om att göra och jag har upplevt saker jag inte trodde var möjligt. jag har gjort saker jag inte vill glömma även om jag kunde och saker jag aldrig kommer glömma hur mycket jag än vill. men regrets and mistakes, they’re memories made.

jag har rest i Asien i två månader med min bästa vän och haft det så oförskämt bra att det inte går att beskriva. inget av det som hände under dom två månaderna går egentligen att beskriva på ett rättvist sätt. det var två månader av ren och skär glädje. verklighetsflykt kan det också kallas.

jag har varit kär och älskat, jag har blivit sårad och hatat. men jag har även sårat och blivit hatad. jag är en glad människa. i grund och botten. men allt har varit upp och ner. det är under de senaste tre-fyra månaderna jag har hittat tillbaka till mig själv efter vad som känts som flera månader av att knappt ha känt igen min egen spegelbild. jag har fått distans till allt som hänt och lärt känna mig själv på ett helt annat sätt. jag vet hur det känns att älska någon så mycket att hjärtat håller på att brista och jag vet hur det känns att bli så pass sårad att hjärtat faktiskt brister. inget ont som inte har något gott med sig

nåja, 2012 kommer bli svårslaget på många punkter, men samtidigt inte.


RSS 2.0