ensam är inte alltid stark

jag har nog aldrig känt mig så ensam som nu, trots det att jag befinner mig i ett land med en befolkning på över trehundramiljoner människor. jag saknar den närhet och trygghet min familj, min pojkvän och mina vänner ger mig. framförallt saknar jag sällskapet. att endast umgås med en nio månader gammal bebis är kanske roligt i en timma, högst. 432 timmar senare sitter man i soffan med något som kallas hemlängtan. tror jag? det är något jag aldrig tidigare upplevt när jag befunnit mig i ett annat land så det är lite svårt att veta. men jag tänkte såhär, att om man befinner sig i ett land där det vanligaste trädet är en palm och inte en sketen björk och man saknar det ruttna vädret i Sverige när man har 12 soltimmar per dygn med en medeltemperatur på 25 grader, så lider man antingen av denguefebern eller av hemlängtan. med tanke på att jag inte blivit biten av en dengue så säger uteslutningsmetoden mig att det är hemlängtan. tur att jag är hemma igen om 'bara' 70 dagar då.. förresten så finns det inte något som heter dengue och man får denguefebern av myggor. på tal om myggor så har jag inte sett en enda sen jag kom hit, du hade älskat att vara här Jossan. over and out


att längta

om tre veckor kommer min älskling hit!!! överlycklig.


tidsskillnad

sitter i soffan och tittar på Paul Blart: Mall Cop i väntan på att min älskling ska vakna så att vi kan skypea innan han åker till jobbet. känns helt overkligt att vara sex timmar före i tiden! tänk er att när jag går och lägger mig går han upp, iallafall dom veckorna han jobbar morgonskift. känns konstigt att säga god morgon till honom när han säger god natt till mig. svårt att greppa överhuvudtaget att jag är på andra sidan jorden

men nu kom jag av mig! det jag skulle säga var att det som är så hysteriskt kul är att det faktiskt finns så kallade 'mall cops' på riktigt här hahaha. gissa om jag höll på att garva läppen av mig när jag såg en mall cop glid förbi på sin segway i full mundering när vi var och shoppa i Boynton beach mall i fredags. hahahaha priceless!


testing 1-2-3

oj hoppsan! har visst fått en iPad av min andra familj. och inte vilken iPad som helst, utan the new iPad! hihiho. glad tjej! så nu testar jag blogg.se appen för första gången. funkar den som den ska kan jag lova att jag kommer blogga tusen gånger mer än vad jag gör nu. vet att ni bli överförtjusta över denna nyhet! det är okej, ni behöver inte erkänna det, jag vet ändå^^ aja, here goes nothing.


Dra åt helvete vad jag saknar digÄven fast jag inte ens riktigt har fattat att du är på andra sidan jorden saknar jag sig obeskrivligt mycket!

stay strong


Lake worth beach


Lantana, Florida

hej hej hemskt mycket hej!

jag har landat i USA och jag trivs som fisken i vattnet. landade runt klockan sex tisdagkvall i Miami men med alla passkontroller och andra sakerhetskontroller pa flygplatsen sa tog det over en timma innan jag ens kom ut! helt sjukt. var nervost som bara den att traffa familjen men det gick ju som smort! det forsta vi gjorde vara att aka till downtown Miami for att ata middag pa Hard rock cafe innan vi akte hem, hit till Lantana. sedan dess har jag mest forsokt komma in i vardagen, myst med Niilo, legat vid poolen och stekt i solen och saknat min pojkvan. allstarloser pa instagram for dom som vill! det kommer upp en hel del bilder dar mest hela tiden (:


klicka for storre bilder

prosit

jag kom nästan precis tillbaka till lägenheten efter att ha varit på en supertrevlig middag hos Dannes pappa. det bjöds på god mat, trevligt sällskap och en massa skratt. så sjukt mysigt! det enda som fattades var Danne som jobbar kvällsskift den här veckan och slutar först tio över elva. jag tänkte slå på någon mysig film nu, krypa ner under täcket och vänta på att Danne ska komma hem. som jag längtar! men han är inte hemma först runt tolv någon gång så jag ligger förmodligen och snarkar redan, men han har lovat att väcka mig och då blir det myspys. hehe. god natt people!

numb

om en vecka åker jag till USA, en vecka! ofattbart. jag har vaccinerat mig, växlat pengar, fyllt i min ESTA-ansökan och blivit godkänd, skrivit ut flygbiljetter, fixat presenter, köpt solkräm, börjat ta fram kläder, you name it. jag är nog redo på alla sätt möjliga förutom mentalt. jag är inte ens nervös när jag egentligen borde klättra på väggarna.

har sju mer eller mindre underbara dagar framför mig! jag ska på middag hemma hos Dannes pappa imorgon kväll, på fredag blir det påskmiddag med massa drinkar med familjen och Danne och på söndag ska vi på påskmiddag hos Dannes mamma. sen ska jag träffa Joss och pussa på Danne tills han inte står ut mer tiden däremellan. underbart

RSS 2.0